,

Izborna lista Miloš Parandilović – Novo lice Srbije – Ivanjica – Ivan Jovićević predstavila kandidate za lokalne izbore

Na Ivanjičkom radiju, izborna lista „Miloš Parandilović – Novo lice Srbije – Ivanjica – Ivan Jovićević“ predstavila je svoje kandidate za odbornike u lokalnom parlamentu, uoči izbora zakazanih za 2. jun 2024. godine. Predstavljanje liste obavio je Božidar Vučićević, mladi potencijal ovog kraja i diplomirani šumarski inženjer.

Vučićević je tom prilikom ukazao na ključne tačke programa ove izborne liste, naglašavajući važnost razvoja Ivanjice kroz održive projekte i unapređenje lokalne infrastrukture. „Naš cilj je da Ivanjica postane mesto gde mladi žele da ostanu i da se razvijaju, a ne da odlaze,“ istakao je Vučićević.

Jedan od glavnih fokusa programa je unapređenje obrazovnog sistema i podrška mladima u sticanju novih znanja i veština. Takođe, značajan deo programa posvećen je očuvanju prirodnih resursa i razvoju ekoturizma, što je u skladu sa stručnom orijentacijom Vučićevića kao šumarskog inženjera.

„Naša lista okuplja ljude koji su stručnjaci u svojim oblastima i koji žele da doprinesu boljitku zajednice. Verujemo da kroz transparentan i odgovoran rad možemo postići značajne promene,“ dodao je Vučićević.

Uz Vučićevića, na listi se nalaze i drugi kandidati koji predstavljaju spoj iskustva i mladosti, što bi trebalo da doprinese sveobuhvatnom pristupu rešavanju lokalnih problema.

Izborna lista „Miloš Parandilović – Novo lice Srbije – Ivanjica – Ivan Jovićević“ poziva sve građane Ivanjice da izađu na izbore 2. juna i podrže njihov program za bolju budućnost ovog kraja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Slične vesti

Sport
Politika
Društvo