,

Ivanjici: Kandidati narodnog pokreta Srbije pozivaju na izbore(VIDEO)

U glavnoj ulici Ivanjice, narodni pokret Srbije organizovao je štand na kojem su kandidati za odbornike sa liste „Biram borbu za Ivanjicu – Miroslav Miki Aleksić – Narodni pokret Srbije“ razgovarali sa građanima, delili flajere i promotivni materijal. Mile Sekulić, jedan od kandidata sa liste, istakao je značaj ovakvih susreta, naglašavajući da građani žele da razgovaraju o temama bitnim za razvoj Ivanjičke opštine.

„Puno je pozitivne energije, ali i straha među građanima koji upute osmeh podrške, ali sagnu glavu i prođu“, rekao je Sekulić. Ipak, zadovoljstvo je bilo očigledno jer su građani prilazili, raspitivali se i pokazivali interesovanje za predstojeće izbore.

„Veoma smo zadovoljni. Građani dolaze, javljaju se i raspituju se. Nama je veoma bitno da pokažemo da i u Ivanjici ima za koga da se glasa, i zato pozivam sve građane da 2. juna izađu na glasanje, da dobro razmisle i da zaokruže broj 6“, dodao je Sekulić.

Ovaj događaj je samo deo kampanje narodnog pokreta Srbije, koji svojim prisustvom i razgovorom sa građanima nastoji da osvoji njihovu podršku i poverenje, te doprinese razvoju i napretku Ivanjičke opštine.

2 odgovora

 1. Strah se kod građana uklanja samo uzajamnim poverenjem dobrim, poštenim i realnim idejama koje se mogu, sad i ovde, ponuditi kako bi prevazišli ovu i ovako nezapamćenu krozi.

 2. Jeste li se upitali, zašto je Ivanjica kao Opština na dnu ekonomskog razvoja u Srbiji?
  Savet – Ako dođete na vlast šta treba hitno pokrenuti ?
  Ovde je očevodno, da je najveći problem nedovoljno obučenih kadrova za operativni rad na terenu pa do nedostatka idejnih projekata i sredstava za finansiranje istih.
  Slobodni građani teže da se stvore uslove u kojima će svaki građanin neometano da radi u korist svoje porodice a i zajednice.
  Nameravamo da zajedničkim aktivnostima lokalne samouprave, KLER-a, sa ostalim akterima utičemo na brži ekonomski razvoj ove opštine.
  Prioritet svih žitelja trebalo bi da bude bolji i kvaliteniji život građana i motivisanje mladih da ostanu da žive i rade u mestu gde su rođeni.
  Od Beograda hitno zatražiti da se obrati pažnja na stanje u Ivanjici.
  Beograd treba da nam pruži ozbiljnu podršku kroz edukaciju i stručno osposobljavanje neiskusnih službi koje vode grad. Da edukuju opštinsku upravu i njene službe u objektivnoj primeni pravnih normi koje moraju služiti građanima u ostvarivanju svojih elemetarnih ljuckih prava. Da lokalna uprava od Beograda zatraži i obezbedi tehničku i tehnološku podršku u finansiranja lokalnog razvoja. Da nam pomognu u izradi detaljnih studija i analiza projekata koji bi se zasnivali na realnim opštinskim resursima.
  To sve, gore navedeno, je u zakonskoj obavezi;
  KABINATA MENISTRA ZA LOKALNI EKONOMSKI RAZVOJ NERAZVIJENIH OPŠTINA.-

  E to je fokus uspešnog razvoja svake lokalne samouprave. Sva ostala priča i naklapanje zavođanje naivnih za Goleš planinu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Slične vesti

Sport
Politika
Društvo