,

Uspeh Tehničke škole u Ivanjici na Disovom proleću

 

Na 61.Disovom konkursu učenica Sonja Obradović- I/5 ekonomski tehničar osvojila je 3.mesto u kategoriji poezije sa pesmom Kamenje. S obzirom na to da je učenica nagradjena u kategoriji učeničkih radova od 1.do 4.razreda srednjih škola Moravičkog kraja, te je njen uspeh veći jer je ucenica tek 1.razred. Na konkurs je stiglo 79 poetskih i proznih radova. Uručenje nagrada održano je tradicionalno u Zablaću 30.maja ove godine. Predmetni nastavnik Obradovićeve je Jelena Bogdanović nastavnik srpskog jezika i književnosti.

Један одговор

  1. Ponovo politika
    Politika je nama sudbina, ali mi smo jači od sudbine 🙂
    Ovako ne ide! P šta onda raditi pita IGI- ja Đoka četkar.
    Treba sad insistirati za raščišćavanju situaciju u vezi sa ekonomskim stanjem i privrednim razvojem do 2030-te. Ove dve trme pod hitno staviti na javnu raspravu, jer su one ključne za opstanak mladih u ovom gradu.
    Ali lično smatramo da svi koji to mogu treba da prihvate ličnu odgovornost i uključe se u javni i politički život Ivanjice i da uđu u javnu raspravu sa ovakvom vlašću. Gospodin Manojlović je dobar primer, ali to očigledno nije dovoljno samo u Beogradu Nišu i Novom Sadu. Svako od nas da preuzme deo odgovornosti. Ali IGI poziva sve ugledne ličnosti, stručnjake, udruženja, da se stvori nova politička realnost u ovoj varoši. Promene su moguće, ubeđeni smo u to.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Slične vesti

POTREBNI RADNICI

Preduzeću Složna braća iz Nove Varoši potrebna tri vozača C kategorije. Stalni radni odnos, plata po dogovoru. Kontakt telefon: 065 6094667 Zoran

Pročitaj više
Sport
Politika
Društvo