,

Asfaltiran put ka Čitluku: Investicija lokalne samouprave posle dvadeset godina čekanja(VIDEO)

Danas je, uz učešće građana, asfaltiran još jedan putni pravac u Ivanjici. U pitanju je deo puta ka Čitluku u dužini od 1,2 kilometra, a ukupna investicija iznosi preko 11 miliona dinara sa PDV-om. Ovaj značajan projekat predstavlja dugo očekivanu inicijativu lokalne samouprave, na koju su meštani čekali više od dvadeset godina.

Prema rečima meštana, ova investicija im mnogo znači jer će značajno poboljšati uslove života i olakšati svakodnevne aktivnosti. „Čekali smo dugo na ovaj put i konačno je došao trenutak da i naš kraj dobije modernu saobraćajnicu. Zahvalni smo lokalnoj samoupravi što su prepoznali važnost ovog projekta,“ izjavio je jedan od stanovnika.

Pored kapitalnih investicija koje se realizuju na području opštine Ivanjica, lokalna samouprava se trudi da rešava probleme građana i kada su u pitanju manji infrastrukturni projekti. Ovi projekti, iako manji po obimu, imaju veliku važnost za stanovnike i doprinose poboljšanju kvaliteta života u lokalnoj zajednici.

Ova investicija u asfaltiranje puta ka Čitluku samo je jedan od primera kako se lokalna samouprava angažuje na unapređenju infrastrukture i stvaranju boljih uslova za život svojih građana. Nastaviće se sa realizacijom sličnih projekata u budućnosti, kako bi se obezbedilo da svi delovi opštine budu adekvatno povezani i pristupačni.

Građani Ivanjice sada mogu da uživaju u novom putu, koji će im omogućiti lakši i sigurniji saobraćaj, te se nadaju daljem unapređenju infrastrukture u njihovom kraju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Slične vesti

Sport
Politika
Društvo