, ,

Radovi na stadionu u Ivanjici

U Ivanjici su počeli radovi na renoviranju terena, pa će Javor Matis od 2. avgusta kad krenu borbe za bodove trenirati i igrati u boljim uslovima.

Biće promenjen busen, a do početka prvenstva biće postavljena i veštačka trava.

Један одговор

  1. Живот нам пролази у чекању
    Неправде су на сваком кораку, а ми као да смо одустали од сопствених живота. Велике идеје су се изгубиле, остало је само неко празно место по чекаоницама. Али пролазио сам кроз разне фазе промена и заокрета у животу. Мислим да је чекање главна ствар, односно искуство које делим јер ми сви чекамо свакога дана и углавном чекамо све. Од јутра до сутра пролази нам време и живот у чекању. Мене је занимало шта се догоди, када то чекање пробаш да помериш и да некако изрониш из колотечине очекиваног и подразумевајућег поступања. Неправде су на сваком кораку, а ми смо чини ми се одустали од сопствених живота. Знате, ово је прича о малим људима из оног југословенског, транзицијског и данашњег времена. Ова драма је слика која има три перспективе, не само генерацијску, већ и историјску, а код нас и заробљеничку позицију. Јер можда се догодило и да смо постали затвореници својих живота – чак нема ни илузије, а наде су нестале, само да се се преживи до сутра. Велике идеје су се загубиле, остало је само неко празно место по чекаоницама.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Slične vesti

POTREBNI RADNICI

Preduzeću Složna braća iz Nove Varoši potrebna tri vozača C kategorije. Stalni radni odnos, plata po dogovoru. Kontakt telefon: 065 6094667 Zoran

Pročitaj više
Sport
Politika
Društvo