,

Razočaranje Ivanjičanki: Mali Marinkov nije pevao zbog „malog“ broja publike

Najava poklona za Ivanjičanke povodom 8. marta pretvorila se u razočaranje kada se mladi pevač nije pojavio na bini zbog, po njegovoj proceni, nedovoljnog broja publike. Mnoge Ivanjičanke, među kojima su bile i trudnice, čekale su u kafićima da pevač započne nastup kako bi ga mogle poslušati. Njima nije jasno zašto, budući da je koncert već bio plaćen, pevač nije nastupio.Cenaovakvihnastupanijemanjaod 10 000eura.

Važno je napomenuti da je mladi pevač stekao reputaciju uz podršku svog mnogo poznatijeg oca, Marinka Rokvića, koji je svoju slavu gradio pevajući po kafanama pred malim brojem gostiju, a to ga nije sramilo. Njegove pesme uglavnom slušaju mlađi od 20 godina, a u Ivanjici takvih ima oko tri do četiri hiljade, što znači da ni sledeći put ne bi bilo više od 200-300 ljudi.

Postavlja se pitanje da li je ponos mladog pevača povređen jer publika nije došla sat vremena ranije, pa je koncert odložio za april, možda čak i za 1. april.

Šta mislite vi, naši čitaoci? Je li ovo opravdano razočaranje ili nešto drugo leži u pozadini?

 

Један одговор

 1. Gde je problem? U lokalnoj upravi!
  Pesme i gara nikad dosta tu smo prvaci Srbije!
  Problem je iza paravana šljokantno sljašteće zablude.
  A to je?
  „Bitno je navesti da su rukovodioci organa i lokalna samouprava odgovorni za obaveštavanje stranaka o postojanju kodeksa i njegovoj sadržini. Kada se kodeks jednom usvoji, on se objavljuje na internet stranici opštine ili grada, na oglasnoj tabli, a takođe rukovodioci organa službi organizacije su dužni da ga učine dostupnim građanima na odgovarajućim mestima u lokalnoj upravi kao što su mesne kancelarije, šalterske službe i slično
  Pravila ponašanja zaposlenih, poštovanje dostojanstva građana, civilizovan odnos prema gradjanima, politička neutralnost, neka su od propisanih principa. Nepoštovanje Kodeksa povlači posledice, objašnjava čelnica Visokog službeničkog saveta.
  Nemanja Nenadić iz Transparentnosti Srbija smatra da je obaveza javnih funkcionera da poštuju zakon, a da je Kodeksu tom smislu jedan “korak dalje”.
  Prema preporukama Saveta radi se i na unapređenju načina prijema pritužbi građana i načina merenja zadovoljstva pruženim uslugama putem veb-sajta, kroz anketiranje korisnika i sl. Kodeks je jedan od rezultata reforme javne uprave, koja se u Srbiji sprovodi uz podršku Evropske unije.
  Građani putem građanske inicijative odnosno narodne inicijative predlažu skupštini jedinice lokalne samouprave donošenje akta kojim će se urediti određeno pitanje iz nadležnosti jedinice lokalne samouprave, u skladu sa zakonom i statutom. O navedenom predlogu, skupština je dužna da održi raspravu i da dostavi obrazložen odgovor građanima u roku od 30 dana od dobijanja
  predloga.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Slične vesti

POTREBNI RADNICI

Preduzeću Složna braća iz Nove Varoši potrebna tri vozača C kategorije. Stalni radni odnos, plata po dogovoru. Kontakt telefon: 065 6094667 Zoran

Pročitaj više
Sport
Politika
Društvo